zondag 16 oktober 2011

Kerstmarkt – beetje vroeg!?

Sinds een aantal jaren bezoeken Sven en ik altijd een kerstmarkt in Duitsland. Na een ‘mislukte’ kerstmarkt in Nordhorn, waarbij we ons beide afvroegen ‘is dit nou waar iedereen zo lyrisch over is’!? Weten we inmiddels waar de leukere kerstmarkten zijn en moet ik zeggen, dat ik het reuze leuk vind!

donderdag 13 oktober 2011

Marlies Dekkers & Lush

md_1 Gisteren kon ik mijn gewonnen setje ‘Marlies Dekkers for Magnum’ ophalen in Amsterdam. Dit setje had ik gewonnen met de actie Marlies Dekkers for Magnum, op een speciale website, kon je de streepjescode van een actieverpakking Magnum invoeren en ik behoorde tot de gelukkigen en heb een setje gewonnen.

Sven ging mee, rond 14.30 uur richting Amsterdam gegaan, zodat we nog een bagel bij Bagels & Beans konden eten. Helaas kwamen we op De A1 in een dikke file. Dat heeft ons zo’n 3 kwartier gekost, dus geen bagel bij Bagels & Beans, dat is wel balen natuurlijk als je je er op verheugt.

zondag 9 oktober 2011

Verwijsbrief - UMC St Radboud

Afgelopen dinsdag kon ik eindelijk terecht bij de huisarts (ha). Met hem mijn zorgen over het hoge ferritine gehalte en hoge ijzerverzadiging besproken. Hij vind het geloof ik minder zorgelijk dan ik, maar wil wel een verwijsbrief schrijven.

dinsdag 4 oktober 2011

Dierendag

Tja, dan is het al bijna heel verleidelijk om te zeggen: ‘het is hier alle dagen dierendag’. Nu is dat natuurlijk wel zo hihih en hebben we hier een halve dierenwinkel qua voeding en lekkers.

zaterdag 1 oktober 2011

To blog or not

Na de eerste blog berichten in juli, het blog weer in de ban gedaan, werd er door gefrustreerd, de lay-out lukte niet en ook foto’s plaatsen ging voor geen meter. Laat dan maar, dan ben ik er al weer klaar mee.

Vervolg fysio

Afgelopen donderdag weer bij de fysio geweest, 3 weken terug was mijn vorige afspraak.

De 2e week ging het niet lekker, veel kramp in mijn onderrug, ik had ff geen idee hoe ik die kon ontspannen. Maar na een aantal dagen van ellende, had ik ineens weer door hoe dat ging en vanaf dat moment, ren en spring ik weer in de rondte.